Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Watch on twitch.tv

Fnatic lineup változások

Scene hírek 2013. július 22. ejay_ 0 hozzászólás 3886 olvasás

A hír július elején látott napvilágot az Fnatic oldalán. Most pedig nézzük, miről is van szó pontosan:

fn

Christoph “nRated” Seitz-t leváltották a kezdőcsapatból, a support pozíciót Bora “Yellowstar” Kim fogja betölteni. Valamint Johannes "Puszu" Uibos lesz az AD carry, amíg Martin “Rekkles” Larsson be nem tölti a 17-et.

 

Harry Wiggett nyilatkozata a változásokról:

fnn

"Először is szeretném megköszönni Chrisnek azokat az erőfeszítéseket, amelyeket a Fnaticon belül tett. Kulcsfontosságú szerepe volt a csapat visszatérésében a Season 2-ben való rossz szereplés után. Nagyon büszke lehet arra, amit elért velünk, és mi is nagyon hálásak vagyunk mindenért, de főleg azért, amit a csapatért tett."

 

nRated nyilatkozata a számára meglepő döntésről:

s

"A korábbi csapattársaim döntése nagyon rosszul érintett, egyáltalán nem számítottam rá. Nem tudom, hogyan is írhatnám le azt, ami lejátszódik most bennem. Ez a saját döntésük volt és nekik muszáj jó eredményeket elérni. Ebben a pillanatban csak azt tudom mondani, hogy én most szabad vagyok, és bárki aki meg akar szerezni, annak most itt az alkalom. Remélem, hogy megnyugszok lassan, és a legjobbakat kívánom mindazoknak akik támogattak engem ezekben a kemény időkben. Isten Veled Fnatic!"

 

Cyanide felfedte annak az okát, amiért a változtatás történt a csapatban:

dd

"Többször mondtuk nRated-nek, hogy gyakoroljon többet, ahogy azt mindenki más teszi a csapatban. Azonban ő figyelmen kívül hagyta a kéréseinket. Sajnos nem tudtunk már mit tenni, és bár szomorú, ennek el kellett jönnie. Azonban nincsenek rossz érzéseim vele kapcsolatban."

Kapcsolódó linkek

Ehhez a bejegyzéshez még nincs hozzászólás.

Twitter Chat RSS