Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Watch on twitch.tv

ESL West NCS - Júliusi Összefoglaló

Coverage 2013. augusztus 10. ikarusz-V4dK4n 0 hozzászólás 2602 olvasás Címkék: ESL kupa League of Legends

ESL West NCS - Júliusi Összefoglaló

Tekinthetjük ezt a cikket egy sorozat első számaként, hiszen rendszeresen olvashattok majd itt az elkövetkezendő ESL kupák időpontjairól, bármilyen a kupákat érintő változásról, valamint minden hónap végén egy ugyanilyen összefoglaló kis szösszenetet is megosztunk veletek.

Az első fejezet a júliust foglalja magába, ahol ötször mérhették össze tudásukat a west szerver játékosai, illetve csapatai.

Július első west kupája másodikán volt esedékes, ez egész pontosan a 12. ESL West NCS volt, amelyre nagyon szép számú nevezés érkezett. 29 csapat küzdött meg a virtuális serlegért, a mérkőzéseket ezúttal is a Magyar LoL TV közvetítette.

A döntő:

A döntőt két nagy nevű csapat játszotta, vagyis az ancients * SteelSeries LoL legénysége mérkőzött meg és került ki győztesen a WiLD.CM Storm Multigaming Lolosai ellen.

Egy hét múlva már meg is rendezték a 13. ESL West NCS-t, amelyen 21 alakulat mérte össze tudását, amit a szokásoknak megfelelően a Magyar LoL TV közvetített.

A döntő:

Nézzük meg kik játszották a döntőt, valamint hogy melyik csapat nyerte meg a végső küzdelmet:

myXMG.HUNGARY csapata mérte össze tudását a Team doTHu alakulatával, amelyből utóbbi került ki győztesen és tudhatta magáénak a kupagyőzelmet.

Térjünk is át a következő hét keddre, azaz a kilencedikén megrendezésre kerülő 14. ESL West NCS-re. Ezúttal 24 csapat nevezett és check-inelt be a kupára, tehát ismét szép számmal voltak a csapatok, így sok izgalmas mérkőzést tekinthettünk meg stream a Magyar LoL TV jóvoltából.

Az ezt megelőző kupa második helyezettje is részt vett ezen az eseményen, de itt már csak a legjobb 8-ig tudtak menetelni, ahol a későbbi győztes az ahanem ellen búcsúztak el a kupától.

A döntő:

Az ahanem a döntőben is jobbnak bizonyult ellenfelénél a Rise Against Evolution-nál, így övék lett a végső siker.

A következő az az a 15. ESL West NCS-en ismét 21 csapat jelent meg. A 12. és a 14. kupa győztese is megjelent ezen az alkalmon, viszont csak egyik félnek sikerült pozitívan a szereplés, hiszen az ahanem az első körös Wild Card továbbjutás után, az első ellenfele ellen el is vérzett. Ez nem mondható el az ancients-ről, hiszen ők egészen a döntőig meneteltek. A közvetítésért és a hangulatért ezúttal is a Magyar LoL TV stábja volt felelős.

A döntő:

Mint már előbb említettem az egyik résztvevő az ancients * SteelSeries, míg a másik az ELITGAMERS Multigaming LoL squadja volt. A döntő mérkőzést az ancients nyerte, így ők már második kupagyőzelmüket szerezték meg ebben a hónapban.

Elérkeztünk a hónap leginkább várt kupájára, hiszen az Esports-Gear felajánlásának köszönhetően 5 db QcK Gamer egérpad ütötte a győztes csapat markát a 16. ESL West NCS-en. Itt még nem fogytunk ki a nyereményekből, hiszen az Esports-Gear további egy a már előbb említett típusú egérpadot sorsolásra bocsájtott a kupa követői között. És még ekkor sem értünk a jónak a végére, hiszen PierceTheHeaven révén a nézők egy skin sorsoláson is résztvehettek. Jól tükrözi az érdeklődést, hogy volt, hogy több mint 500 nézője volt a Magyar LoL TV aktuális közvetítésének, valamint 30 csapat küzdött meg a tárgynyereményért.

A döntő:

Megismétlődött a 13. kupa döntője, hiszen az ancients * SteelSeries ismét a döntőbe jutott legyőzve a nagyon erős LegoMyEgo vezette deMoralize csapatát, így kerülhetett össze a WiLD.CM Storm Multigaming-gel. Annyi változás azonban történt a múltkori fiaskóhoz képest, hogy most a WiLD-os fiúk nyertek, viszont most nem csak a dicsőséget, hanem az egérpadokat is bezsebelték.

 


Összefoglalva az összefoglalót, 5 kupát rendezett az ESL a West játékosoknak, ebből az egyik kupán több mint 15.000 Ft értékű tárgynyeremény ütötte a győztes markát. Véleményem szerint megsüvegelendő a résztvevők száma, hiszen az 5 alkalomra, összesen 125 sikeres nevezés történt, ami annyit jelent, hogy átlagban 25 csapat méri össze tudását az ESL rendezvényein.

Ehhez a bejegyzéshez még nincs hozzászólás.

Twitter Chat RSS