Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Watch on twitch.tv

Killzone Shadow Fall: Old school játék egy nextgen konzolon

Médialesen 2013. december 25. shaddam 10 hozzászólás 36556 olvasás Címkék: konzol Playstation történelem teszt

Egyszerre áldás és átok egy konzol exkluzív launch címének lenni. Áldás, hiszen a figyelem kereszttűzébe kerül a játék, és átok, mert hihetetlenül magasak az elvárások és a játék fejlesztésének nagy része egy elméletben létező konzolra történik.

A játékot a februári Playstation Meetingen leplezték le, elsőre valósággal sokkolt, hogy a szürke, barna és a piros mellett más színeket is használtak a fejlesztők. A játékot biztos, ami biztos élőben demózták a színpadon, hiszen anno a Killzone 2 „bemutatója” valójában egy előre renderelt film volt. A fejlesztők becsületére legyen mondva a végeredmény jobb is lett, mint a CGI.

A nyári helghast divat 2390-ből

A Killzone Shadow Fallban 30 évvel járunk a Killzone 3 eseményei után. A játék befejezését gyorsan el is spoilerezi a folytatás első pár másodperce, sajnos azonban a kik is azok a helghastok és miért olyanok, amilyenek nem kerül elmondásra. Ez azért szomorú dolog, mert a piros szemű, hörgő hangú népség egyáltalán nem gonosz, gyakorlatilag minden régebbi játékos velük szimpatizál. Egyetlen bűnük hogy vissza követelik, ami az övék volt, az eszközöket pedig ez a cél szentesíti.

A játék elején átéljük ahogy a helghastok megkapják a Vekta bolygó felét, mintegy kárpótlásul hogy az övék a szokásosnál is lakhatatlanabb lett, ami nagy szó. Ennek a kárpótlásnak az „örömére” az egész Vektát kettészeli egy fal, aminek a két oldalán mindenki éli az életét. Az előző Killzone részek nyíltan a világháborúkból „loptak” minden ötletet, elég csak megnézi az egyenruhák és az épületek hogyan összegyúrták a német és az orosz vonásokat, vagy végighallgatni a fő gonosz beszédjét. Most azonban áteveztünk a hidegháború vizeire, a fejlesztők nem is tagadták, hogy Berlin két részre osztása adta ezúttal az ötletet. Tényleg nincs béke a két fél között, mindenki igyekszik fúrni a másikat, de csak titokban, a háború kitörése nélkül.

A Tesco lopásjelző kapuja ehhez képest semmi

A fal két oldala tényleg két külön világ lett. A vektai rész mintha valami Star Trek filmből jött volna, mindenhol hatalmas üvegépületek, a felhőkarcolók tetején pedig kis parkok. Ami pedig a legfontosabb, hogy a parkokban található cseresznyefák, amiket annak idején mindenki dicsért, szemmel láthatóan fejlődtek a Playstation 2-re megjelent rész óta. A helghast oldal a régi játékoknak megfelelő színpalettával rendelkezik. Mintha egy gyárlátogatáson lennénk. Mindenhol acél, piszok, és terminátorként izzó szemű őrök. A korábbi játékoknak mindig azt rótták fel hibának, hogy nem változatosak a pályák, ezt határozottan sikerült orvosolni. Nemcsak a fal két oldalára gondolok, hanem megfordulunk egy kis erdőben, egy csillag felé száguldó, szinte az Event Horizontból lenyúlt űrhajó fedélzetén, de lesz itt űrlift és „idegen” bolygó is.

A grafikára nem szeretnék nagyon kitérni. Sehol egy alacsony felbontású textúra, a világítás és a dinamikus fények láttán csorog a nyálam. Sajnos a screenshotokból a Facebook csodás tömörítése miatt nem sok jön át. A fegyverhangok és az animációk, hozzák a korábban elvárt, magas szintet. Valahol itt kezdődik a nextgen, és most nevessük ki a Call of Dutyt, hogy ilyen tempóval PS5-ön se tart majd itt.

Készül a pálinkába való

Miért is old school ez a játék? Valahogyan furcsán szembe megy a ma divatos pár óra alatt letudható cső fps-ekkel. Van olyan pálya ahol választhatunk milyen sorrendben csináljuk a feladatokat, sőt „eltévednem” is sikerült párszor. A játékban nem lőnek ránk egyfolytában, az űrhajón például percekig csak energiacellákat pakolásztam és nézelődtem, hogy milyen gyanúsan kihalt minden. Lehetőségünk van lopakodni is, vannak részek ahol a saját érdekünkben ez ajánlott is. Persze milyen lenne egy FPS harc nélkül? Ha egyszer elindul a lövöldözés, akkor nem kell félteni a játékot, megfogja mutatni hogyan lehet megkeseríteni a játékos életét. A játék ugyanis nehéz. Nem öncélúan szívat minket, hanem próbál rávezetni, hogy, használjuk ki minden eszközünk. Eszközökből márpedig rengeteg van nálunk.

Főhősünk egy Shadow Marshall, ez a Killzone világában amolyan kemény legény. Alapjáraton kapunk egy átalakítható fegyvert. Egyik módban egy SMG, a másikban egy távcsöves railgun, amit tüzelés előtt fel kell tölteni és egészen pontosan két lövés után kiüríti a tárat. Az újratöltés, fegyver visszaalakítása pedig pont annyi időbe telik, hogy gondot okozunk nekünk az életben maradt helghast. Pisztolyunk helyére természetesen felvehetünk más fegyvert, erre a lőszer miatt szükség is lesz. Van gránátunk, ami nem sok újdonságot jelent, és késünk is.

Shadow Marshall akció közben

A legérdekesebb társunk és egyben fegyverünk az OWL. Ő egy ilyen kis repülő robot, ami képes nekünk riasztókat hackelni, stunolni, magára vonni az ellenség tüzét, valamint egy energiapajzsot elénk vonni. Ha pedig úgy esik, akkor kilő nekünk egy kötélpályát. Irányítása a PS4 gamepad touchpadjén történik. Ha például balra taperolom, akkor stun módba kerül, ekkor ha megnyomom az L1-et akkor a célkereszt közepére siet és pár méteres körben elkábítja aki ott áll. Képes minket feléleszteni is, ha van elég energiája és van nálunk adrenalin. Adrenalinból kettő lehet nálunk, használhatjuk időlassításra amolyan bullet time módban, illetve ha meghalunk, akkor kaphatunk második esélyt. Egyszerre kettő lehet nálunk, érdemes tehát nem elpazarolni Max Payne üzemmódban. Katonánk a bullet time mellett egy detektorral is rendelkezik, ezzel pár méteres körben átláthatunk a falakon. Minél tovább töltjük, annál messzebbre látunk, de ha túltöltjük akkor „beriasztja” az ellenséget.

A Doom 3-mal ellentétben nincs zseblámpánk, de itt az OWL

Ennyi eszköz és „felélesztős csalás „után is nehéz a játék. Ha belénk lőnek párat már meg is haltunk, majd gyilkosunk oda jön hozzánk is kinevet, vagy pózol a hullánk mellett. A komolyabb ellenfelekbe a páncéljuk miatt kell a golyó, ráadásul vannak rendőrségi rohampajzsos és energiapajzsos ellenfelek is. Van pár ügyességi rész is, az egyik mintha a Frogger lenne nextgen köntösben, csak vonatokkal miközben lőnek ránk.

Itt szerintem el is érkeztem ahhoz, hogy miért húzta le a játékot a szaksajtó nagy része. Nehéz, el lehet benne tévedni és van pár (amúgy röhejesen egyszerű) ügyességi rész. Feltételezem nem volt benne sok sikerélményük. Bele se merek gondolni a Half Life 2 ma hány pontot kapna tőlük…

A singleplayer sztorija semennyivel se rosszabb, mint bármely más FPS az utóbbi években. Ráadásul a szokásos terrorista oroszkínaiarab lövölde helyett egy scifi hidegháborús kémsztori félét kapunk. Sikerül bemutatni, hogy mindkét fél vezetősége mennyire aljas, miközben az átlagember csak szív a háborúban. Pont, mint a valóságban. Nem tudom ki várhatott ennél többet, főleg úgy, hogy az előző részek sztoriját javarészt a Wikipédiáról kellett megtudnom, mert a játék nem mondta el. Ezúttal kaptunk rengeteg eldugott dossziét és hangjegyzetet (melyek a PS4 gamepadjából szólnak), látszik igyekeztek mélyíteni a világot.

A játék hardon kb 15 órámba került, rengetegszer meghaltam, de újult erővel, más taktikával vetettem bele magam ismét a csatába.

Hardcore szolárium

Aztán belekezdtem a multiplayerbe, ami gyakorlatilag mindig is a Killzone erőssége volt. Nem csalódtam. Ki hitte volna, hogy valaki 2013-ban szembe megy azzal a divattal, hogy multiplayerben XP-t kell gyűjteni és fegyvereket feloldani? Ők megcsinálták, és hihetetlenül jó érzés, ez a pár éve alap dolog.

Három class közül választhatunk, ezek az assault, scout és support. Mindhárman másfajta fegyvereket és képességeket használnak. A képességek elég szerteágazóak, van defibrillátorral felszerelt lebegő robot, kötelező lőszeres láda, de például predátor üzemmódos álcázás, vagy limitált falakon átlátás.

Minden fegyver és képesség az első perctől elérhető, egyedül annyi csavar van, hogy a különböző attachmentekért egyszerá challangeket kell végrehajtani. Megölsz x embert kapsz egy red dotot, még megölsz x embert red dottal és csinálsz pár headshotot és kész az ACOG scope. Vannak olyan fegyverek, ahol azért megmutatták hogy ez egy scifi játék, a mesterlövész puska csöve alá szerelhetünk egy kis elektromos sokkolót, vagy az assault rifle gránát helyett egy kis öngyilkos robbanó pókrobotot tud kilőni. A spawnolás csak a bázison lehetséges, kivéve, ha a játékosok raknak a pályára spawn beaconöket.

A modern művészet és a Search & Destroy

A játékmód a Killzone 2 óta ismert warzone. Ennek lényege, hogy a pályára érve random sorrendben jönnek a feladatok. Van TDM, két kör Search & Destroy, CTF mód, Capture and Hold (gyakorlatilag Conquest), és van egy mód amiben megadott sorrendben kell 5 pontot összekötni. Külön-külön szerintem egyik sem újdonság mindenkinek, de egy pályán váltakozva valami sajátos ízt ad a játéknak. A warzone annyival meg lett bolondítva az új részben, hogy mi is csinálhatunk módosított változatokat. Milyen fegyverek, képességek és pályák az engedélyezettek és hasonlóak állíthatóak be. A fejlesztők pár népszerűbb ilyen módosítást ki is emelnek a játék főmenüjében.

A multiplayer egyik „furcsasága”, hogy az új pályák ingyenesek lesznek. Jelenleg 8 pályáról láttunk egy-egy képet, vélhetően jönnek amikor elkészülnek. Ingyen. Ha fizetni akarnánk a játék megvásárlása után, azt is megtehetjük, vehetünk a robotjainkra skineket. Jó pár óra játék után talán pár ilyen „tuningrobotot” láttam csak, gyanítom, nem ezek hasznán vesz a fejlesztő új kocsit.

Zöld

A játék netkódja remekül lett megírva, semmi lagot, vagy kanyarodó golyókat nem tapasztaltam. A multiplayer 60 fps-sel fut, elnagyolt textúrákat itt se fogunk találni. Megkockáztatom technikailag belőtt egy olyan szintet, aminél jóérzésű, next gennek hívott játék nem adhatja alább.

A végszó? Kaptunk egy kellően nehéz és hosszú singleplayert, melyet az is élvezhet, aki eddig Killzone szűz volt, de a veteránoknak biztosan tetszeni fognak az utalások. Mellesleg úgy néz ki a játék, hogy elégedetten hümmöghetünk. A multiplayerben pedig rengeteg órát átlövöldözhetünk önfeledten, sőt még a DLC pályák is ingyenesek lesznek. Kell ennél több?

Utólag elnézve kicsit egyhangú a screenshotok szerint a singleplayer fegyverhasználatom

Killzone sorozathoz volt szerencséd?
Igen
hjd
Nem
Pckaloz
Talán
avatar #7
zhengjx3211 március 27. 05:21 48 hozzászólás 4325.
zhengjx 20170327
nike air huarache
nike huaraches
yeezy boost
reebok outlet
michael kors outlet
michael kors handbags outlet
longchamp bags
adidas neo
kyrie shoes
fitflops clearance
huarache shoes
michael kors outlet store
longchamp
michael kors factory outlet
lebron 13 shoes
adidas nmd
longchamp outlet
michael kors handbags
adidas ultra
huaraches shoes
yeezy boost 350 v2
kobe bryant shoes
yeezy boost
nike huarache
jordans for cheap
cheap jordans
adidas stan smith
lebron james shoes
retro jordans
true religion jeans
chrome hearts online
reebok shoes
michael kors handbags
fitflops
basketball shoes
hermes belts
cheap jordans
jordan shoes
yeezy boost 350 v2
air force 1
yeezy sneakers
new england patriots jersey
lebron 13
michael kors handbags
michael jordan shoes
adidas nmd
kobe basketball shoes
true religion jeans
jordan shoes
michael kors outlet store
lacoste outlet
michael kors uk
yeezy boost 350
nike huarache
michael kors outlet online
adidas tubular sale
cheap jordans
atlanta falcons jersey
nike roshe run
ultra boost
michael kors outlet
chrome hearts online store
timberland shoes
michael kors outlet
harden shoes
nike roshe one
falcons jersey
kobe 11
michael kors outlet
air jordan shoes
fitflops sale clearance
hermes belt
michael kors
nike air max
nike roshe run
yeezy boost 350
air yeezy
links of london sale
michael kors factory outlet
nike roshe uk
lebron 14 shoes
kobe basketball shoes
michael kors handbags
true religion
nike air zoom
adidas nmd
air max
longchamp handbags
cheap jordans
yeezy boost
timberland boots
hermes belt
nike dunks shoes
michael kors factory outlet
michael jordan shoes
air max thea
air jordan
クロムハーツ
lebron 14
longchamps
fitflops
kobe 11
salomon speedcross
yeezy boost 350
salomon
lebron shoes
adidas tubular runner
af1
longchamp le pliage
adidas nmd
nike air max thea
hermes belts for men
kyrie 3 shoes
yeezy shoes
true religion outlet
michael kors outlet store
jordan retro
kyrie irving shoes
brady jersey
cheap basketball shoes
yeezy shoes
michael kors handbags
authentic jordans
yeezys
kobe 9
michael kors outlet online
links of london
nike air max 2017
michael kors outlet
air jordans
adidas ultra boost
michael kors factory outlet
kobe shoes
adidas stan smith shoes
adidas tubular
roshe shoes
nike zoom
nike huarache
nike air force 1
authentic jordans
michael kors outlet
cheap jordans
adidas nmd runner
michael kors handbags
lacoste outlet
yeezy shoes
jordan shoes
jordan shoes
cheap jordans
adidas online shop
nike polo
lacoste online shop
michael kors purses
air max 2016
nike zoom
adidas ultra boost
yeezy boost
lacoste outlet
michael kors outlet online
cheap jordans
http://www.kobebasketballshoes.us.com
longchamp
nike dunks
nike air max
adidas yeezy boost
polo lacoste
adidas superstar
nike air force
longchamp
yeezy boost 350
longchamp sale
adidas stan smith sneakers
james harden shoes
michael kors outlet
longchamp bags
adidas neo
adidas superstar
nike polo shirts
hogan outlet
longchamp bags
yeezy boost 350 v2
adidas ultra boost
michael kors outlet
nike air force
kyrie 3
longchamp outlet
kobe sneakers
air max 2017
Kanye West shoes
louboutin shoes
yeezy boost
adidas superstar shoes
nike huarache
links of london outlet store
adidas superstar shoes
timberland outlet
longchamp handbags
louboutin shoes uk
longchamp bags
air jordan
http://www.kobeshoes.uk
nike air huarache
michael kors
yeezy boost 350
huarache shoes
air jordan shoes
michael kors outlet
michael kors outlet online
adidas nmd online
nike huarache
michael kors outlet
yeezy boost 350
michael kors outlet
chrome hearts online
lacoste polo shirts
chrome hearts
patriots jersey
timberland boots
http://www.jordanretro.uk
links of london
roshe run
chrome hearts online
nike huarache
adidas tubular
nike air zoom
yeezy boost 350
michael kors outlet online
michael kors
true religion outlet
yeezy boost
nike air huarache
chrome hearts
adidas ultra boost uncaged
kobe shoes
adidas stan smith
nike air force 1
kobe shoes
air force 1
michael kors outlet online
adidas nmd uk
nike zoom running shoe
kobe 9
hogan outlet online
avatar #6
dongdong8 március 23. 09:11 152 hozzászólás 2116.
christian louboutin outlet online
ray ban wayfarer
cheap oakley sunglasses
kate spade
coach outlet store online
jordan outlet
fitflops
reebok shoes
ferragamo shoes
red bottom shoes
cheap jordan shoes
nike mercurial victory
cheap snapbacks
salvatore ferragamo outlet
oakley sunglasses
birkenstock sandals
adidas nmd
kobe bryant shoes
pandora bracelet
ray ban sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
michael kors handbags
fred perry polo shirts
jordans
true religion sale
lebron 14 shoes
fitflops
cheap jordan shoes
hermes bags
coach factory outlet
michael kors handbags
kobe 12 shoes
burberry handbags
ray ban eyeglasses
pandora outlet
nike free run
cheap pandora jewelry
oakley vault
ray ban sunglasses
nike roshe run
cheap oakley sunglasses
adidas yeezy
ysl handbags
nike huarache
michael kors handbags
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
adidas nmd
reebok shoes
toms shoes
christian louboutin sale
longchamp handbags
longchamp outlet
mcm bags
vans shoes
christian louboutin shoes
ecco shoes
polo ralph lauren
mlb jerseys cheap
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
levi's jeans
coach outlet
valentino sandals
coach outlet store online
timberland boots
calvin klein
adidas outlet
ray ban sunglasses outlet
nike air max 2017
michael kors handbags
adidas yeezy 350 v2
fitflops sale clearance
nike air max
air max uk
oakley vault
michael kors outlet
michael kors tote bag
coach factory outlet
nhl jerseys
coach factory outlet
new balance
polo ralph lauren
true religion
nike air max
ray ban aviators
hermes bags
adidas neo
cat boots
puma shoes
cheap oakley sunglasses
christian louboutin pumps
tory burch
gucci shoes
michael kors outlet
coach outlet
oakley sunglasses
ray ban sunglasses outlet
adidas adizero f50
true religion jeans
oakley sunglasses
nike cortez
prada outlet online
coach outlet online
pandora charms
kd 9 shoes
nike outlet
ralph lauren
coach handbags
birkenstock outlet
tory burch
michael kors handbags
michael kors outlet clearance
christian louboutin outlet
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren outlet
mlb jerseys
christian louboutin sale
oakley vault
michael kors handbags outlet
pony shoes
nike air max uk
nike air max uk
prada outlet
true religion
michael kors bags
jordan shoes
adidas shoes
adidas yeezy 350 boost
cheap nfl jerseys
coach factory online
toms shoes
coach factory outlet
cheap nhl jerseys
mac cosmetics
polo ralph lauren
mcm outlet
cheap jordans
michael kors handbags
north face
supra shoes
ray bans
lee jeans
prada handbags
kate spade handbags
true religion jeans
nike store
manolo blahnik shoes
michael kors
nba jerseys
stan smith adidas
ed hardy
polo ralph lauren
adidas superstar
michael kors handbags outlet
beats by dr dre
birkenstock outlet
under armour
yeezy boost 350 v2
toms shoes
chelsea jersey
nike air force 1
michael kors outlet online
fitflops uk
louboutin paris
mlb jerseys
nike air max 2016
nike outlet
polo ralph lauren outlet
hermes outlet
coach factory outlet
hermes birkin bag
ralph lauren outlet
yves saint laurent handbags
ray ban sunglasses
nike running shoes
michael kors handbags
christian louboutin uk
toms outlet
coach factory outlet
ed hardy clothing
cheap omega watches
manchester united jersey
adidas outlet
longchamp outlet
christian louboutin outlet
michael kors handbags
true religion outlet
oakley sunglasses wholesale
hollister clothing
tiffany co
adidas nmd
coach factory outlet
columbia shoes
le coq sportif
longchamp handbags
coach canada
coach factory outlet online
polo shirts
birkenstock sandals
nike outlet
nike sb
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses uk
oakley sunglasses
true religion
coach handbags
nike trainers
kevin durant shoes
hermes handbags
michael kors outlet online
kate spade handbags
burberry outlet
mbt shoes
michael kors bags
pandora jewelry
true religion
adidas originals
oakley sunglasses
adidas football boots
michael kors outlet online
vibram fivefingers
cheap jordans
ralph lauren
coach factory online
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren
nike blazer shoes
nike roshe
oakley sunglasses outlet
nike air max
true religion uk
mizuno running shoes
christian louboutin shoes
pandora jewelry
fitflops sale clearance
parker pens
christian louboutin shoes
adidas trainers uk
coach outlet
longchamp handbags
polo ralph lauren
nike huarache
michael kors outlet
air jordan shoes
adidas nmd xr1
burberry outlet
instyler max
toms uk
coach outlet online
le coq sportif chaussures
pandora uk
michael kors handbags
coach factory outlet
mont blanc pens
adidas stan smith
vans shoes
nike tiempo legend
the north face
mlb jerseys wholesale
ralph lauren
michael kors outlet online
burberry outlet
fila shoes
coach outlet
nfl jerseys
adidas originals
adidas ultra boost
adidas originals superstar
toms outlet
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses uk
new balance sneakers
ray ban canada
christian louboutin uk
prada handbags
red bottom shoes
ray ban sunglasses outlet
ralph lauren polo outlet
adidas trainers
cheap jordans
columbia sportswear outlet
oakley sunglasses
timberland outlet
nike roshe
mont blanc pens
michael kors
adidas yeezy boost 350 v2
lebron james shoes
christian louboutin
michael kors
adidas yeezy boost 350
asics shoes
ralph lauren shirts
coach outlet
ralph lauren polo shirts
michael kors handbags
adidas nmd r1
michael kors outlet
oakley sunglasses outlet
prada outlet
lebron 13
adidas zx flux
mont blanc pens
nike air max 2017
coach factory
coach outlet online
michael kors handbags
ralph lauren outlet
michael kors uk
michael kors outlet online
nfl jerseys wholesale
christian louboutin outlet
converse shoes
adidas shoes
valentino boots
tory burch outlet
converse shoes
replica watches
air jordan
nike roshe run
fitflop shoes
20173.23wengdongdong
avatar #5
JIANBIN0308
thomas sabo
cheap jordans
nike roshe run shoes
longchamp handbags
christian louboutin outlet
louis vuitton outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
louis vuitton outlet
celine outlet
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
cheap jordan shoes
mcm outlet
jerseys wholesale
mulberry uk
coach outlet online
ray-ban sunglasses
tiffany jewellery
cheap nike shoes sale
michael kors outlet
ralph lauren outlet
kate spade outlet
coach outlet online
christian louboutin outlet
ghd uk
coach outlet
beats by dr dre
michael kors handbags
ferragamo shoes
dior outlet
converse shoes sale
louis vuitton handbags
hollister uk
coach outlet online
cheap jordan shoes
ferragamo shoes
coach outlet
toms outlet
football shirts
beats by dre
rolex watches
air max uk
nike roshe one
mulberry outlet
sac louis vuitton pas cher
louis vuitton handbags
cheap jordans free shipping
michael kors outlet
true religion jeans
fitflops sale clearance
giuseppe zanotti shoes
true religion jeans
michael kors handbags
true religion jeans
michael kors outlet
christian louboutin shoes
michael kors bags
michael kors wallets for women
nike blazer pas cher
burberry outlet
coach outlet online
michael kors factory outlet
ysl outlet online
longchamp outlet
michael kors outlet online
cheap ray bans
hollister clothing
pandora jewelry
lululemon outlet
louis vuitton
louis vuitton
prada outlet
los angeles lakers
uggs outlet
michael kors outlet online
cheap nfl jerseys
oakley sunglasses wholesale
cartier watches
cheap nfl jerseys
louis vuitton outlet
fitflops
air max uk
beats by dre
coach outlet
michael kors outlet
rolex uk
chrome hearts outlet
nhl jerseys
ferragamo shoes sale
oakley sunglasses sale
true religion outlet
coach handbags
nba jerseys wholesale
nike air max 2015
michael kors outlet
prada shoes
puma shoes
beats by dre
tiffany outlet
tory burch outlet stores
polo outlet
christian louboutin shoes
michael kors outlet
true religion outlet
swarovski crystal
gucci outlet online
polo pas cher
ysl outlet
fitflops sale
polo ralph lauren
michael kors outlet online
coach outlet
prada sneakers
thomas sabo charms
fitflops
michael kors outlet clearance
timberland shoes
ralph lauren outlet
ecco outlet
cheap ray ban sunglasses
coach factory outlet
coach factory outlet
tiffany jewelry
polo outlet
swarovski outlet
longchamp handbags
fitflops uk
ralph lauren polo
marc jacobs sale
kobe shoes
oakley sunglasses
true religion jeans
swarovski jewelry
ralph lauren
nfl jerseys
kevin durant shoes
swarovski crystal
coach outlet
coach outlet
snapbacks wholesale
michael kors canada
toms outlet
cheap jordans
oakley sunglasses
michael kors outlet
coach outlet store
pandora jewelry
coach outlet online coach factory outlet
cheap jordans
longchamp handbags
louis vuitton
louis vuitton outlet
dior sunglasses
hollister clothing
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
juicy couture tracksuit
cazal sunglasses
nba jerseys
oakley sunglasses wholesale
mulberry handbags sale
ray ban sunglasses
coach outlet online coach factory outlet
swarovski jewelry
air max 90
nike air max uk
christian louboutin outlet
louis vuitton
true religion jeans
michael kors factory outlet
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton
ferragamo shoes
adidas outlet
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
louis vuitton outlet
hermes outlet
oakley sunglasses
rolex watches for sale
polo ralph lauren
louis vuitton outlet
oakley sunglasses wholesale
prada handbags
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
michael kors handbags
gucci outlet
chrome hearts
cartier outlet
gucci borse
marc jacobs outlet
mlb jerseys
coach outlet
rolex watches
oakley sunglasses
pandora charms
toms shoes
toms outlet
ugg uk
nike free run
versace sunglasses on sale
louis vuitton outlet
fitflops sale clearance
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses uk
michael kors
polo outlet stores
ralph lauren uk
reebok trainers
longchamp outlet
ecco shoes
herve leger outlet
louis vuitton
polo ralph lauren
toms outlet
coach outlet store online
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
ralph lauren polo shirts
true religion jeans
oakley sunglasses wholesale
fitflops outlet
yeezy boost 350
gucci outlet online
michael kors handbags
hollister
gucci site ufficiale
polo ralph lauren
fitflops sale clearance
nike roshe run
mbt shoes outlet
true religion outlet
polo outlet
cheap nhl jerseys
air force 1 shoes
cheap nfl jersey
michael kors handbags clearance
louis vuitton outlet
tiffany jewelry
nike foamposite
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
fitflops
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
louis vuitton uk
kd shoes
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
lebron james shoes
ralph lauren outlet
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses
coach outlet online
coach outlet online
rolex watches outlet
cheap oakley sunglasses
coach outlet online coach factory outlet
kate spade handbags
louis vuitton outlet
swarovski outlet
beats headphones
louis vuitton outlet stores
polo outlet online
michael kors outlet stores
mulberry handbags
links of london
louis vuitton neverfull
lacoste polo shirts
rolex watches
true religion canada
cartier watches for women
polo ralph lauren
nike outlet store
christian louboutin
louis vuitton outlet stores
true religion jeans
polo ralph lauren
coach outlet store online
gucci outlet online
oakley sunglasses
michael kors outlet
michael kors handbags
celine outlet
michael kors outlet online
mcm backpack
kobe 9
louis vuitton outlet clearance
coach outlet store online
michael kors uk
nike free 5.0
polo ralph lauren
valentino shoes
swarovski jewellery
michael kors canada
fitflops
ralph lauren polo
michael kors outlet
nike outlet store online
coach outlet
pandora jewelry
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
michael kors wallets
louis vuitton
michael kors
hermes outlet
juicy couture outlet
kate spade uk
michael kors handbags
coach factory outlet
gucci outlet
coach outlet
lebron shoes
kate spade
ralph lauren pas cher
ralph lauren uk
toms outlet
swarovski uk
adidas trainers
ray ban sunglasses
cheap ray ban sunglasses
versace sunglasses
louis vuitton outlet
michael kors outlet online
christian louboutin shoes
kate spade handbags
ralph lauren
adidas uk store
vans shoes
fitflops sale clearance
louis vuitton outlet store
louis vuitton outlet
cheap oakley sunglasses
burberry canada
cheap replica watches
michael kors outlet online
nike free run
cartier watches
true religion jeans outlet
iphone case
kobe 9 elite
michael kors handbags outlet
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
air max 90
tiffany jewelry
polo ralph lauren outlet
true religion jeans
air max uk
ray ban sunglasses
hollister
kobe bryant shoes
instyler ionic styler
tiffany outlet
rolex watches
burberry outlet
foamposite shoes
mont blanc pens
chrome hearts
michael kors outlet
lululemon pants
christian louboutin shoes
coach factory outlet
fitflops shoes
nike outlet store
christian louboutin sale
christian louboutin online
converse shoes
coach factory outlet
gucci bags
louis vuitton
louis vuitton
michael kors outlet clearance
toms shoes
supra shoes
louis vuitton online
christian louboutin outlet
polo outlet
michael kors outlet clearance
cheap jordan shoes
borse louis vuitton
coach outlet online
ralph lauren shirts
oakley sunglasses
nike air force 1
coach outlet online
new balance outlet
louis vuitton outlet clearance
coach outlet online
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
hermes outlet store
air max 90
hollister
cartier watches
michael kors handbags outlet
cleveland cavaliers jerseys
chrome hearts outlet
ralph lauren
christian louboutin outlet
cheap mlb jerseys
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses wholesale
ray-ban sunglasses
toms outlet
ferragamo outlet
tory burch outlet online
true religion uk
bottega veneta outlet
tiffany jewellery
nike mercurial
fitflops sale clearance
cheap ray ban sunglasses
coach factory outlet
cheap ray bans
hollister clothing
tiffany outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet store
oakley sunglasses
soccer jerseys
christian louboutin outlet
mizuno running shoes
cheap oakley sunglasses
lebron james shoes
nike soccer shoes
pandora outlet
rolex watches
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
ralph lauren
tiffany and co
burberry outlet store
michael kors outlet clearance
nike roshe run shoes
ray ban wayfarer
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
coach outlet
ralph lauren outlet
coach outlet clearance
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
asics
cheap snapbacks
christian louboutin
tory burch outlet online
burberry outlet store
celine outlet online
oakley sunglasses
vans outlet
air max 90
tiffany outlet
pandora charms sale clearance
tiffany and co
celine outlet online
oakley sunglasses sale
ray-ban sunglasses
yeezy boost 350
tory burch outlet
hollister canada
hermes belt
adidas outlet store
nike air huarache
iphone case uk
kobe bryants shoes
lebron shoes
cheap oakley sunglasses
mulberry handbags
tods outlet online
michael kors outlet
ferragamo outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet canada
prada outlet online
ed hardy clothing
tods outlet
nike trainers
tory burch outlet online store
michael kors outlet online
christian louboutin shoes
tory burch outlet online
polo ralph lauren outlet
ferragamo shoes
hollister clothing store
ralph lauren uk
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses wholesale
burberry outlet
air max 90
ray ban sunglasses
soccer jerseys
louis vuitton
michael kors uk
cleveland cavaliers jersey
mont blanc pens
ugg outlet
burberry outlet sale
adidas uk
ray bans
michael kors outlet online
michael kors outlet
air max 90
polo outlet
louis vuitton handbags
reebok shoes
rolex orologi
louis vuitton handbags
kobe shoes
swarovski outlet
timberland boots
cheap oakley sunglasses
mulberry bags
louis vuitton outlet stores
true religion jeans sale
true religion sale
michael kors
coach factory outlet
tory burch outlet
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
tiffany and co
ray bans
mulberry outlet
jordan 4
tiffany jewellery
louis vuitton outlet
christian louboutin
adidas nmd runner
coach outlet
coach handbags outlet
cheap football shirts
cheap oakley sunglasses
rolex outlet
true religion outlet
michael kors outlet clearance
mulberry sale
lululemon outlet
reebok shoes
coach outlet online
gucci outlet online
tiffany jewelry
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
polo outlet
fred perry polo shirts
cheap jordans
basketball shoes
hollister clothing
cheap nba jerseys
cheap nba jerseys
montblanc pens
polo shirts
los angeles lakers jerseys
coach outlet
nike huarache
true religion outlet
louis vuitton outlet stores
gucci outlet
cheap ray ban sunglasses
true religion jeans
ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton handbags
louis vuitton
fitflops shoes
cartier watches for sale
ferragamo shoes
gucci handbags
gucci outlet
mont blanc outlet
polo ralph lauren
herve leger dresses
louis vuitton
michael kors uk
toms shoes
louis vuitton
louis vuitton
coach outlet online
mulberry bags
supra shoes sale
cartier outlet
oakley sunglasses wholesale
futbol baratas
michael kors handbags
ray ban sunglasses
nike outlet online
yeezy boost
coach outlet clearance
ralph lauren polo
longchamp handbags
michael kors outlet online
nike outlet
adidas shoes
louis vuitton handbags
coach outlet
cheap ray bans
beats by dr dre
mulberry handbags
tiffany jewellery
cheap oakley sunglasses
hermes bags
michael kors outlet online
nike roshe run
coach outlet online
michael kors outlet
christian louboutin shoes
oakley sunglasses
swarovski jewelry
oakley sunglasses sale
omega watches
coach factory outlet
nike store uk
oakley sunglasses wholesale
hollister clothing
tory burch outlet
ferragamo shoes
jordan shoes
christian louboutin shoes
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
prada sunglasses
ralph lauren
lululemon pants
mlb jerseys
nike uk store
michael kors outlet
michael kors handbags
mizuno shoes
tory burch outlet online
coach factory outlet
michael kors outlet
air max 2015
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
pandora outlet
tiffany and co
cheap soccer jerseys
louis vuitton
ralph lauren uk
longchamp handbags
nike outlet store
nike roshe run
tiffany jewellery
oakley sunglasses
rolex watches
adidas nmd
nfl jerseys wholesale
ray-ban sunglasses
avatar #4
As for the other, Coach Outlet please do not Puma Outlet rashly try, Ugg Boots Sale after all, Polo Outlet it is business Adidas NMD wear Well, Ralph Lauren Outletpeople want to North Face Outlet express in Adidas Yeezyaddition Adidas Yeezy Boost to patterns Skechers Go Walk and colors, UGGS For Women the more Mont Blanc Pensimportant is Coach Outlet the texture.As for how to wear, Coach Outlet playable tricks too Ray Ban Sunglasses much.Coach Purses Those expansive Oakley Sunglasses high-level Kate Spade Outlet basic models, Ray Ban Outlet with good, Pandora Bracelet minutes will Louis Vuitton Outlet let you walk North Face Outlet in the also Toms Outletis also Coach Outlet Online between modern. North Face Jackets For example, Coach Outlet you can use a Coach Factory Outlet soft silk shirt North Face Outletand suit jacket The North Face Outlet to do with, Toms Outlet you can also Michael Kors Outlet use a round neck, UGGS Outlet V-neck T-shirt Nike Roshe Run to do The North Face Jackets mix and match.In fact, Coach Outletwhy do Stephen Curry Jersey you say Vans Outlet Ralph Lauren Coach Outlet Online obviously ED Hardy Outletengage in Coach Outlet Store Online fashion, North Face Outlet but rather a Adidas Outlet copper smell, Red Bottoms but also Coach Outlet with people's Salomon Shoesgrowth New Balance Outlet experience Stephen Curry Shoes can not be separated Kevin Durant Shoes from the Michael Kors Outlet relationship, North Face Outlet if you grew up with Giuseppe Shoes two brothers Louis Vuitton in a roomCoach Outlet to sleep, Toms Outlet because Coach Purses poverty Kate Spade Outlet and Cheap JordansJewish Chan Luu background Kate Spade Outlet bullying, Guess Factory Also have Hugo Boss a strong Skechers Shoes desire for money. Hollister Jeans Big show Burberry Outlet will also debut, Valentino Shoes in fact, Christian Louboutin Shoes brought Coach Outlet this brand, Beats By Dr Dre most people Toms Outletare estimated The North Face Outlet that the impression is Polo shirt, American Louis Vuitton Belt style North Face Outlet of leisure, North Face Outlet but the editor Burberry Beltwants to say is ED Hardy Outlet behind the designer is True Religion Outlet a story, To the world's Nike Hoodies top richest man, Jimmy Choo Shoes his own story Converse Outlet is also the Marc Jacobs Handbags representative of Burberry Outlet the American True Religion dream! Marc Jacobs Handbags Ralph Lauren, True Religion Outletthat is Oakley Outlet the most representative Salvatore Ferragamo of the Kate Spade Polo shirt, Air Jordan Pas Cher in fact, Salomon Outlet back to Nike Air Max Pas Cher the 70s before, Under Armour Outlet this playing Nike Roshe Run Pas Cher polo, tennis Michael Kors Outlet wear short-sleeved Michael Kors Outlet sweatshirt UGG Bailey Buttonis also mostly UGG Boots Outlet limited to the sports UGG Outlet Store field, until 1972, Uggs Outlets because Ralph LaurenHerve Leger will be brought Louboutin Heelsinto Fashion circle, UGG Outlets it really became Jordan Retro 11 the product Burberry Outlet of sweeping the world,MCM BeltNike Air Max the brand Versace Belt logo - riding Nike Roshe Run on the horses UGG Boots Black Friday on the polo UGG Outlet players, North Face Outlet also followed Kate Spade Outlet by a Coach Outlet householdCoach Outlet name. Tory Burch Outlet And with the Louis Vuitton Outlet money is the North Face Outlet corresponding fame, North Face Jackets Ralph Lauren's North Face Outlet Store first-line fans Louis Vuitton Outlet not too much, Hermes Belt due to men Toms Shoes and women Kate Spade Outlet in the field Balenciaga Outlet of take-all, Christian Louboutin Outlet from Johnny Red Bottom Shoes Depp, Nike Air Max Tom - Cruise, Kate Spade OutletMatt - wave, North Face Outlet Gwyneth - Patro, Burberry Scarf Kate -Longchamp Pas Cher Winslette, Buty Nike Air Max and so Nike Roshe Run well-known Coach Outlet movie stars Coach Factory Outlet are his fans. Kate Spade Outlet However, Tory Burch Shoes it is estimatedMichael Kors Handbags that the North Face Outlet businessman attribute Coach Black Friday trouble, Prada Handbags he chose Prada Outlet to stand at Coach Outlet Online the beginning Ray Ban Outlet of this year, Kate Spade Outlet the opposite Coach Factory Outlet of the Burberry Outlet public will, Coach Factory to give Melanie Moncler Outletdesign clothes Sac Louis Vuitton out of the birds,Christian Louboutin Shoes although the Moncler Jackets explanation is Red Bottom Shoes very Coach Outlet high-sounding Longchamp Outlet - InaugurationRalph Lauren Outlet ceremony is the North Face Outlet United StatesUGG Outlet The world's big Marc Jacobs Outlet thing, Skechers Shoes the first lady ugly how to line?North Face Outlet So I dressed her North Face Outlet beautiful is Cheap Jordans the obligation, NFL Jerseys but foreignTiffany Outlet fans can not Tiffany Outlet buy it,but Ferragamo Shoes still Hollister Clothing does not Prada Outlet prevent North Face Jackets the play Gucci Outlet into a Chanel Outlet classic fashion. Adidas OriginalsThose who Coach Factory Outlet do not Sac Longchamp hesitate to North Face Jackets give business New Jordans wear the seven sins, North Face Outlet the girl, and slow Air Max 90down assertion ah, as long Adidas Outlet as the choice Gucci Outlet of appropriate Keds Shoes wear, Nike Outlet smart with, Lebron James Shoes not only will True Religion Outlet not fashion Red Bottom Shoes kicked out, New Balance Outlet in my opinion, Red Bottom Shoesit is Louis Vuitton Pas Cher synonymous Ray Ban Sunglasses with high grade. Air Max 90 One of the most Asics Shoesimportant business Chaussures Louboutin wear will buy, Air Max Pas Cher and second, Coach Outlet will take.
avatar #3
adidasnmd1 február 15. 09:02 81 hozzászólás 3207.
chrome hearts
nike air huarache
michael kors outlet
michael kors outlet
yeezy boost
ralph lauren online,cheap ralph lauren
tiffany & co
adidas superstar
http://www.airjordanretro.uk
adidas neo
hermes belts for men
chrome hearts
adidas nmd uk
tiffany and co outlet online
yeezy shoes
adidas nmd
adidas nmd
kobe sneakers
toms outlet store
louboutin shoes
true religion jeans
adidas tubular
michael kors factory outlet
yeezy boost
fitflops
nike huarache
kobe basketball shoes
michael jordan shoes
huarache shoes
skechers shoes
nike zoom
nike roshe uk
timberland outlet
atlanta falcons jersey
adidas nmd
tiffany and co
yeezy boost 350
timberland boots
air jordan shoes
ralph lauren online
reebok outlet
tiffany and co outlet
michael kors outlet
hermes belt for sale
nike huarache
cheap ralph lauren
michael kors outlet store
yeezy boost
クロムハーツ
lacoste outlet
adidas stan smith
yeezy shoes
yeezy sneakers
nike roshe run
kobe 9
michael kors handbags
fitflops clearance
patriots jersey
air jordan retro
longchamp le pliage
nike huaraches
jordan retro
michael kors outlet online
adidas tubular runner
jordans for cheap
adidas stan smith sneakers
michael kors outlet online
cheap basketball shoes
yeezy shoes
kobe basketball shoes
timberland outlet
nike air huarache
links of london
adidas tubular sale
longchamp outlet
yeezy boost
nfl jerseys from china
tiffany and co jewellery
adidas ultra boost uncaged
cheap jordans
falcons jersey
longchamp handbags
michael kors handbags clearance
longchamp handbags
kobe shoes
longchamps
cheap tiffanys
kobe shoes
michael kors outlet online
vera bradley outlet sale 2016
links of london sale
yeezy boost 350
nike dunks shoes
cheap jordans
nike air max thea
michael kors uk
ralph lauren uk
yeezy boost 350
nike polo shirts
nike huarache
cheap air jordans
http://www.tiffanyand.co.uk
nike huarache
yeezy boost
kobe 11
michael jordan shoes
cheap authentic jordans
nike air zoom
http://www.tiffanyandcojewellery.us.com
huaraches shoes
roshe run
chrome hearts online store
adidas nmd
jordan shoes
huarache shoes
air jordan shoes
yeezy boost 350
yeezy boost 350 v2
lacoste outlet
adidas online shop
adidas stan smith shoes
nike zoom
adidas superstar shoes
lacoste online shop
reebok shoes
longchamp sale
air jordan shoes
http://www.kobebasketballshoes.us.com
nike polo
jordan shoes
adidas ultra boost
air yeezy
retro jordans
cheap watches,cheap rolex watches,rolex watches for men,buy rolex online
yeezys
brady jersey
michael kors outlet store
nike huarache
chrome hearts online
louboutin shoes uk
adidas superstar shoes
http://www.michaeljordanshoes.us.com
skechers outlet
chrome hearts
lacoste polo shirts
fitflops sale clearance
timberland boots
yeezy boost 350
chrome hearts online
nike roshe run
true religion outlet
Kanye West shoes
yeezy boost 350 v2
kobe 11
polo lacoste
salomon speedcross
nike air huarache
http://www.kobeshoes.uk
salomon
nike roshe one
cheap rolex watches
hogan outlet
skechers outlet
authentic jordans
michael kors
longchamp bags
tiffany and co outlet
adidas nmd online
adidas ultra boost
michael kors outlet
yeezy boost 350
skechers outlet store
tiffany online
jordan shoes
longchamp uk
adidas nmd runner
michael kors handbags
adidas ultra
hermes belt
yeezy boost 350 v2
hogan outlet online
michael kors factory outlet
cheap nfl jerseys
ultra boost
michael kors
cheap jordans
adidas superstar
skechers shoes
longchamp uk
air jordan
lacoste outlet
michael kors outlet online
chrome hearts online
tiffany online
michael kors handbags outlet
links of london
tiffany and co uk
adidas yeezy boost
cheap air jordan
michael kors outlet
kobe bryant shoes
adidas stan smith
ralph lauren online
http://www.cheap--jordans.us.com
nike air zoom
longchamp handbags
michael kors purses
cheap retro jordans
nike zoom running shoe
jordans for cheap
links of london outlet store
http://www.jordanretro.uk
longchamp bags
yeezy boost 350
adidas tubular
cheap real jordans
nike dunks
michael kors handbags
cheap jordans
tiffany jewelry
tiffany and co uk
adidas ultra boost
hermes belt
adidas neo
skechers uk
new england patriots jersey
cheap jordan shoes
longchamp outlet
toms outlet
tiffany and co
fitflops
tiffany jewelry
http://www.tiffanyandcooutletonline.us.com
yeezy boost
vera bradley outlet
nike huarache
kobe 9
longchamp outlet
true religion jeans
kobe shoes
air max thea
basketball shoes,cheap basketball shoes,nike basketball shoes,cheap jordan basketball shoes
michael kors handbags
chrome hearts online
true religion jeans
roshe shoes
true religion sale
michael kors handbags
avatar #2
Konigstiger 2013. december 27. 522 hozzászólás 745.
Válasz Horec #1. hozzászólására
Első FPS játékom konzolon és azt kell mondjam nagyon eltalálták. Voltak kétségeim előtte, de a pub része sokkal jobban élvezhető, mint a BF4-é.
A Bf4-nél bármi élvezhetőbb amit normálisan megcsinálnak és nem félkészen okádják a piacra, csak hogy előbb megjelenjen mint az aktuális FAIL of Duty.
avatar #1
Horec 2013. december 25. 143 hozzászólás 2212.
Első FPS játékom konzolon és azt kell mondjam nagyon eltalálták. Voltak kétségeim előtte, de a pub része sokkal jobban élvezhető, mint a BF4-é.
Push it to the limit! - http://epsilon-esports.com/ | http://team-rock.org/