Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Watch on twitch.tv

Shadow of Mordor teszt

Cikkek/Interjúk 2014. október 16. IMPHUN 3 hozzászólás 25317 olvasás Címkék: Budapest Steam Steam Community OGC reklám

Kezdjük ott az egész történetet, hogy ugye vannak a játék, és film adaptációk, amik sokak szerint iszonyatosan borzalmasra sikerednek. Hát a Shadow of Mordor mondjuk úgy, hogy ennek az ellenkezőjét bizonyította be ami a történetet illeti, de a játékmeneten még lehetett volna mit csiszolni.

Mit keresek itt Mordorban?

A történetünk Mordor egyik Ranger őrposztjában indul, ahol a családunkkal éldegélünk, és Mordor orkjait felügyeljük, mert hát nem régen bukott el a sötét nagyúr Sauron, és hát kell a sok nevelő tiszt oda. Főhősünk egy Talion nevű Ranger, aki mint már fentebb írtam családjával éldegél ebben az őrposztban, de egy rajtaütés során, megjelenik Mordor ork, és Urukhai rangidős vezetője. akit Fekete Kéznek hívnak, alvezéreivel együtt, és kiírtják az őrposztot. Senki nem marad életben, és mi is meghalunk! Ezután újjá éledünk, de nem magunknak köszönhető, hanem egy Elf szellemnek, aki a második kor egyik legnagyobb kovácsaként, ismertek és Celebrimbor nak hívták. Mivel közösek a céljaik, ezért egy erős kötelék alakult ki közöttük, amit nevezhetünk átoknak, és áldásnak is, de a cél közös! Az pedig a bosszú.Számomra a sztori nagyon érdekes, mert nem sok gyűrűk ura tudásom van, és a játék átvesz pár gyakran ismételt kérdést, de leginkább a "gyűrű" témát veszik elő, és nem csak az egy gyűrűjét kivételesen. Nem tudni, hogy a játék a könyvek/filmek kronológiájában hol helyezkedik el, de az biztos, hogy Gollamtól már a drágaságot elcsente a mockosz kisz hobbit, ugyanis Gollam egy ikonikus karakterré vált, és nélküle nem igazán gyűrűk ura a dolog. Viszont lesz nekünk számos barátunk, egy kibukott Ranger, egy lúzer Ork, a partok hercegnője, és tiszteletét teszi még egy törp vadász is aki imád robbanó hordókkal játszani.

 


Kard, Tőr, Íj, epic erő megidézlek benneteket!

Oké, most térjünk rá arra, hogy miért lehetett volna még a játékmeneten csiszolni, de a harcrendszert érinti ezt leginkább! Aki már játszott Assassin Creed játékkal annak nagyon ismerős lehet a felállás, ugyanis 1-1,ben hasonló akrobatikus mutatványokra képes főhősünk, és tisztára hasonlít még a harc rendszere is, de beledobták Celebrimbor nyújtotta képességekkel, és hát jogosan mondhatják azt, hogy kicsit régi, kicsit bűzlik az átvett dolgoktól, de legalább a miénk. Szóval egy XP alapú fejlődés rendszerünk van, amit ugye Orkok, és egyébb lények, küldetések teljesítésével kapunk, ebből tudjuk a karakterünk harci képességeit fejleszteni.

Két ágra kell osztanunk ezt, az egyik a spirituális (Celebrimbo ág), és a fizikai sebzés (Tailon ág). A spirituális ág vagy inkább a Celebrimbo ág az a területi, távolsági és a gyors támadásokra, van kihegyezve, míg a Tailon ág az elért "hit streak" speciális sebzésekre gyúr. Igen fontos megemlíteni, hogy itt nem automatice lehet a tanult képességeinket használni, hanem a hit streak-et kell gyűjtenünk, addig, amíg a kardunk el nem kezd kékesen világítani! Ha ez megtörtént, akkor választhatunk, hogy a közel 10 kardcsapás után megszédült ellenfelünket kivégezzük, vagy leszívjuk az energiáit, amivel a Celebrimbo képességeit tudjuk működtetni, és az íjászkodni is csak így tudunk, továbbá a fegyverek váltogatására nincsen lehetőségünk, csak fejleszteni tudjuk rúnákkal amiket tisztektől tudunk beszerezni.Nagyon idegesítőnek találtam ezt a hit streak megoldást, mert ha megütnek egyszer, akkor buktad a speciális ütés lehetőségét, amivel egy boss fight, vagy egy keményebb ellenfél esetében életet menthet, de ezek használata is egy tortúra. Bármennyire is próbálkoztam kivégzéssel, kb 6x kellett a megfelelő betűt lenyomnom, a "na add már be" kérleléssel közben, szóval a harc rendszer egy konzolon, vagy game padon tökéletesen működne, de a jó öreg egér, és billentyűzet párossal csak idegesítő...

Annyira sötét, és sáros, és Mordor

Beszéljünk kicsit a térképről, és a világról is. Kezdetben a sötét kapu környékén fogunk ténykedni, mely maga Mordor előszobája, de aztán átmegyünk Nurn-ba, ami teljesen ellentéte annak, amit Mordorról tudni vélünk, míg mi sötét, sáros, és élettelen maga Nurn maga világos, zöld. Szóval változatosságban nem lesz hiány, DE áLljunk csak meg itt egy újabb ismerős dolog! Assassin Creed már megint (-.-) a térképünk föl van osztva különböző területekre, és egy "szellem" toronyra kell felmásznunk, amikor is Celebrimboként fogunk tündökölni és egy kalapáccsal egy csapunk, amivel felfedezzük az adott terepez, és ezek között a tornyok között tudunk gyors utazást, és kivárást választani, utóbbiról kicsit később beszélek. De még a pályán elhelyezett kisebb gyűjthető tárgyak is tisztára AC hatást kelt...

Ha nincsen fej, akkor a test életképtelen

Amiért a Shadow of Mordort a remek történet mellett dicsérni tudom az a "előrelépési " rész a játékban, ugyanis, hogy eljussunk, a Fekete kézhez végeznünk kell a kis főnökökkel, és a Warchiefekkel (hordairányítók).
Minden tisztnek, kapitánynak, és warchiefnek van egy Power levelje, ami a fejlődésünkhöz elengedhetetlen! Ugyanis ha vezető beosztású orkokat, és Urukokat ölünk azzal tudjuk a tényleges szintünket növelni. A kis szimpla ellenfelekkel csak a képesség használatot tudjuk föloldani. De honnan tudjuk azt, hogy ki vezér, és ki nem? Celebrimbo egyik képessége az erőszakos telepátia, amivel leszívja a szimpla ork gyalogos, vagy tiszt agyát, és újabb infókat tudhatunk meg a többi tisztről, vagy magukról a terület Warchiefjeiről!Viszont mit tudnak a tisztek?
A tisztek keményebbek, és szívósabbak a szimpla orkoknál, és vannak különleges képességeik, is mint például az immunitás a távolsági sebzésre, félelem valamitől, vagy dühös lesz a fájdalomtól, amitől meg elkezd gyógyulni, vagy sokkal keményebb, viszont ott vannak a számunkra előnyös dolgok, mint ha lopakodva meg tudjuk ölni, vagy megsebesíteni, könnyebben sebződik egy hátasról, és ilyenek. Viszont ha meghalunk, vagy kivárunk akkor az ork vezérek megerősödnek, de ha vezér által harapunk a fűbe, akkor fokozott erőnövekedést kap, és ha van üres hely a ranglétrán feljebb lép, és még keményebb lesz..

Mordorban jártam, és jó volt?

Utána olvasva a játékról írt véleményekre én is csak megerősíteni tudom, hogy innen-onnan össze csipegették másnak az ötleteit (összelopták a játékot) az egyedüli két dolog, ami saját az a Sztori, és az Orkok Rang rendszere. Ha nem kapcsolódna a Gyűrük ura univerzumhoz, akkor említésre se méltó lenne.

Pontozás: 5/10

Pro:
- Gyűrűk ura univerzum bővítése
- Orkok fejlődnek

Kontra:
- Összelopkodott
- Ha nem egy orkot ütsz akkor halhatatlanok...

avatar #3
nada 2016. április 16. 17 hozzászólás 6949.
شركة تنظيف مكافحة النمل الابيض بمكة
شركة تنظيف مجالس بمكة
شركة تنظيف خزانات بمكة
شركة عوازل بمكة
شركة كشف تسربات المياه بمكة
شركة تسليك مجارى بمكة
شركة تنظيف بيارات بمكة
شركة رش مبيدات بمكة
شركة نقل اثاث بمكة
شركة تخزين اثاث بمكة
شركة تنظيف فلل بمكة
شركة مكافحة حشرات بمكة
شركة تنظيف بمكة
شركة تنظيف شقق بمكة
شركة تنظيف منازل بمكة
شركة تنظيف موكيت بمكة
شركة تنظيف مسابح بالدمام
شركة تنظيف بالدمام
شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة تنظيف شقق بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة تنظيف عزل بالدمام
شركة عزل اسطح بالدمام
شركة كشف تسربات المياه بالدمام
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تنظيف بيارات بالدمام
شركة رش مبيدات بالدمام
شركة نقل اثاث بالدمام
شركة تخزين اثاث بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف بالبخار بجدة
شركة تنظيف بجدة
شركة تنظيف فلل بجدة
شركة تنظيف شقق بجدة
شركة تنظيف مجالس بجدة
شركة تنظيف سجاد بجدة
شركة عزل خزانات بجدة
شركة عزل مائى بجدة
شركة كشف تسربات المياه بدون تكسير بجدة
شركة تسليك مجارى بجدة
شركة شفط بيارات بجدة
شركة رش مبيدات بجدة
شركة نقل اثاث بجدة
شركة تخزين اثاث بجدة
شركة تنظيف منازل بجدة
شركة مكافحة حشرات بجدة
شركة تنظيف بالبخار بالمدينة المنورة
شركة تنظيف بالمدينة المنورة
شركة تنظيف فلل بالمدينة المنورة
شركة تنظيف شقق بالمدينة المنورة
شركة تنظيف موكيت بالمدينة المنورة
شركة تنظيف مجالس بالمدينة المنورة
شركة تنظيف خزانات بالمدينة المنورة
شركة عزل مائى بالمدينة المنورة
شركة كشف تسربات المياه بالمدينة المنورة
شركة تسليك مجارى بالمدينة المنورة
شركة شفط بيارات بالمدينة المنورة
شركة رش مبيدات بالمدينة المنورة
شركة نقل اثاث بالمدينة المنورة
شركة تخزين عفش بالمدينة المنورة
شركة تنظيف منازل بالمدينة المنورة
مكافحة حشرات بالمدينة المنورة
شركة تنظيف بالرياض
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة تنظيف خزانات بالرياض
شركة تنظيف سجاد بالرياض
شركة غسيل سجاد بالدمام
شركة كشف تسربات المياه بالدمام
شركة عزل اسطح بالرياض
شركة تنظيف مجالس بالرياض
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة رش مبيدات بالرياض
شركة نقل اثاث بالرياض
شركة تخزين عفش بالرياض
شركة تنظيف منازل بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة رش مبيدات بالدمام
شركة نقل عفش بالدمام
شركة تخزين اثاث بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف فلل بجدة
شركة رش مبيدات بجدة
شركة نقل اثاث بجدة
شركة تنظيف بيارات بالخبر
شركة عزل اسطح بالخبر
شركة مكافحة البق بجدة
نقل عفش مكة
شركة تنظيف فلل بجدة
شركة كشف تسربات المياه بمكة
شركة مكافحة حشرات بمكة
شركة تنظيف خزانات بمكة
شركة تخزين اثاث بمكة
شركة تنظيف شقق بمكة
شركة تنظيف مسابح بجدة
شركة رش مبيدات بمكة
شركة نقل اثاث بالرياض
شركة مكافحة البق بجدة
شركة عزل خزانات بجدة
شركة تنظيف خزانات بجدة
شركات تنظيف المنازل فى جدة
كشف تسربات المياة بجدة
شركة تنظيف بجدة
شركة تنظيف موكيت بجدة
نقل عفش جدة
شركة مكافحة حشرات بجدة
شركة رش مبيدات بجدة
شركة تسليك مجارى بجدة
شركة مكافحة البق بجدة
شركة غسيل كنب بجدة
شركة رش مبيدات بجدة
شركة مكافحة حشرات بجدة
شركة تنظيف فلل بجدة
شركة تنظيف منازل بجدة
نقل عفش جدة
شركة عزل خزانات بجدة
شركة تسليك مجارى بجدة
شركة تنظيف موكيت بجدة
شركة مكافحة البق بمكة
شركة تنظيف مسابح بمكة
شركة تنظيف مجالس بمكة
شركة تنظيف موكيت بمكة
نقل عفش مكة
شركة تنظيف شقق بمكة
شركة تنظيف المنازل بمكة
شركة عزل اسطح بمكة
شركة مكافحة حشرات بمكة
شركات رش مبيدات بمكة
شركة تسليك مجارى بمكة
شركة كشف تسرب المياه بمكة
شركة مكافحة البق بجدة
شركة تنظيف شقق بجدة
شركة تنظيف مسابح بجدة
شركة غسيل موكيت بجدة
شركة تسليك مجارى بجدة
كشف تسربات المياه بجدة
شركة مكافحة الحشرات بجدة
شركات رش مبيدات بحدة
شركة تنظيف خزانات بجدة
شركة نقل اثاث بجدة
شركة شفط بيارات بجدة
شركة عزل خزانات بجدة
شركة تنظيف كنب بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة تنظيف بالدمام
شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة غسيل موكيت بالدمام
شركة مكافحة الصراصير بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة رش مبيدات بالدمام
شركة نقل اثاث بالدمام
شركة نقل عفش بالدمام
شركة تنظيف خزانات بالدمام
شركة كشف تسربات المياه بالدمام
شركة تخزين عفش بالدمام
شركة عزل اسطح بالدمام
شركة تنظيف مساجد بالدمام
شركة جلي ارضيات بالدمام
شركة تنظيف مسابح بالدمام
شركة تنظيف كنب بالدمام
شركة تنظيف سيراميك بالدمام
شركة تنظيف بالبخار بالدمام
شركة تلميع باركيه بالدمام
شركة تنظيف مطابخ بالدمام
شركة تنظيف حمامات بالدمام
شركة تنظيف مطاعم بالدمام
شركة تنظيف ستائر بالدمام
شركة تنظيف اثاث بالدمام
شركة تنظيف مدارس بالدمام
avatar #2
zyf543 2016. április 8. 63 hozzászólás 3713.
out, went vans drinking ugg happy hollister feet, tommy hilfiger Xi'an polo ralph catering vans bills, abercrombie kids entertainment new balance canada and oakley sunglasses more toms shoes developed, even burberry sale Confucius tommy hilfiger have replica rolex said gucci shoes " cartier montres food color, thomas sabo sex michael kors bags also michael kors ", michael kors handbags it cheap jerseys seems, regardless air max of family bcbg max azria has true religion outlet food cheap glasses color, cheap true religion Xi'an pandora schmuck feet converse sneakers shop harrods employees pandora uk are levi's jeans generally uggs on sale southern tory burch outlet Shaanxi toms shoes from huarache Sichuan or louis vuitton sister, asics gel looks very tiffany jewelry juicy, abercrombie and fitch kids a pair swarovski jewelry of softball bats exuberant p90x hand gently rubbed his swarovski online feet, burberry outlet store there ralph lauren online is uggs outlet a chi hair hemp seed, cheap ray ban itch, ray ban wayfarer very ray ban enjoyable ugg boots feeling, oakley sunglasses outlet and moncler jackets outlet if the nike other michael kors taschen side converse shoes into nike free the prada shoes Northeast sister, nike free run Jinan nike Yellow nike air max River straightener north coach factory outlet of jimmy choo outlet the country jordans girls, ray ban sonnenbrillen perhaps burberry handbags anxious to insanity workout leave nike shoes outlet early, swarovski crystal the nike mercurial same longchamp process, fake rolex different omega watches people do m a c cosmetics really beats by dr dre feel chi flat iron that different.Remember most asics was mcm handbags a michael kors year baseball bats Xi'an yoga pants Instrument longchamp Factory annual moncler jackets meeting, coach factory outlet online I ugg australia just michael kors bags all cheap oakley right, cheap oakley sunglasses go oakley vault Cougerenao, cheap michael kors called the ray bans annual free run meeting beats audio is long champ to supra shoes organize new balance those nike roshe important jordan customers, ray ban outlet looking abercrombie fitch for cheap michael kors a scenic the north face place, ate mcm bags and nba jerseys drank, michael kors playing longchamp outlet on hollisterco a ralph lauren outlet online few louboutin outlet days, burberry sale it is cheap clothes a air max way to nike narrow designer handbags and michael kors canada customer burberry relations, canada gooses outlet good salomon time before north face outlet the West nike.com instrument mizuno running benefits aktienkurse adidas often go to ralph lauren those jimmy choo shoes mountains polo ralph lauren outlet and tory burch handbags rivers, hollister kids tourist toms shoes outlet attractions, such as burberry handbags outlet Huangshan, jerseys from china Mount lululemon canada Emei, louis vuitton outlet Jiuzhaigou, adidas online Qinhuangdao and mac cosmetics the like, michael kors outlet there lululemon is a year nike roche run to burberry handbags rent ralph lauren online shop a luxury toms outlet cruise gucci mens shoes ship, rolex watches from polo ralph lauren Chongqing vans shoes along barbour jackets the Yangtze cheap oakley sunglasses River nike air huarache downstream oakley until michael kors outlet online Wuhan, tommy hilfiger along oakley the oakley canada way louboutin uk to north face enjoy uggs the nike outlet store scenery ray ban sunglasses outlet of horloges the Three cheap michael kors Gorges, ugg very instyler attractive, adidas something coach purses factory that gucci outlet unfortunately bebe clothing did louis vuitton not cheap jordans catch polo ralph lauren up, tiffany and co australia the factory ralph lauren polo later adidas this abercrombie.com poor efficiency, red bottom shoes and save chanel money, coach outlet store the adidas canada annual bcbg max meeting new balance scheduled knockoff handbags in nike air max the ralph lauren polos nearest lululemon outlet city, cheap oakley sunglasses Fortunately, air max 2015 Xi'an michael kors is tory burch shoes the toms shoes ancient beats by dr dre capital air jordans of handbags outlet thirteen, hollister co cultural heritage is very ugg boots clearance rich, pandora you true religion can michaelkors.com see air max a hilfiger outlet lot katespade of coach store places, air max it north face jackets does hilfiger online shop not chanel handbags look yoga pants shabby.That will be very fossil uhren busy north face backpacks years after timberland shoes the end swarovski of ray ban ritual is the hogan most ralph lauren outlet online anticipated abercrombie dinner, several bottega veneta hundred burberry handbags outlet people eyeglasses stores gathered swarovski jewelry in michael kors the ralph lauren restaurant, Tuibeihuanzhan lively hollister deafening coach handbags sound, northface Fabian took louis vuitton outlet online me, canada gooses give roshe me ed hardy about omega each thomas sabo of louis vuitton purses those ray ban in true religion jeans women Shandong ferragamo shoes to mont blanc customers, roshe runs to prom dresses facilitate new balance shoes future kate spade outlet online business air force contacts. wedding dresses Since michael kors want tiffany to draw swarovski canada closer, uggs on sale put burberry outlet online on prada handbags the gucci outlet relationship gucci shoes outlet between natural nike and ugg boots ultimately kate spade bags some michael kors handbags wine oakley sunglasses on iphone 5 cases the louis vuitton bags table of mcm handbags the lawsuit, roshe run whatever the coach factory online outcome tommy hilfiger is louis vuitton handbags usually doing longchamp handbags that, vuitton handbags I converse naturally michael kors handbags do oakley sunglasses outlet not air jordan retro stage hermes birkin bag fright, nike air max 2014 fellow-two toms shoes tears, gucci here coach handbags it supra shoes is hilfiger outlet kill puma online each chanel other, celine bags to adidas outlet die in north face the giuseppe zanotti sneakers whole, mcm bags we the north face outlet are a prada sunglasses few tables coach handbags outlet down michael kors purses Touyunnaozhang, burberry sale stomach nike air max 2014 burst new balance outlet badly, ghd I burberry outlet can marc jacobs not coach bags drink Fabian juicy couture said, ralph lauren I red bottoms went burberry to nike the cheap nike shoes room tory burch handbags to louis vuitton take chanel purses a ralph lauren uk break.As timberland outlet I replica rolex stumbled ralph lauren outlet in the room to sleep in nike outlet the uggs past, michael kors purses when watches canada Fabian came gucci belts and ferragamo pulled me to dance, air jordan shoes and this tiffany and co is air max 90 a longchamp routine babyliss pro project, burberry sale each converse annual air max meeting, after louboutin outlet the pandora end ralph lauren outlet online of louboutin the indoor soccer shoes banquet, toms shoes outlet Our ugg boots clearance Factory tiffany and co will hollister find michael kors outlet some gucci handbags beauty to prada accompany prada outlet these ralph lauren factory store stinking drunk michael kors handbags men on the pandora jewelry dance ugg floor nike roshe turn oakley laps, juicy couture outlet my dre beats people veneta stupid discount shoes death, pandora charms this salvatore ferragamo can christian louboutin shoes not marc jacobs dance, giuseppe shoes then puma sneakers go back reebok to north face school ralph lauren college louis vuitton canada party ray ban sunglasses outlet every handbags outlet weekend, looking oakley sunglasses cheap at hermes those ray ban sunglasses small ray-ban sunglasses weekdays woolrich jackets on jordans campus nike canada with coach outlet Lyon calvin klein underwear chest, longchamp outlet looked michael kors outlet online straight nike air huarache ahead, toms.com like a coach outlet online proud cockerel general nike free run 5.0 lighting nike outlet gorgeous hollister girls nike huaraches on polo ralph lauren outlet online the coach purses factory dance ralph lauren outlet floor, burberry but cheap barbour jackets they uggs can adidas be red bottom free basketball shoes to embrace nike outlet a michael kors bags man I mcm handbags outlet greatly stimulated, ugg also hermes bags

nike shoes
avatar #1
Brozos 2014. október 11. 57 hozzászólás 3907.
Én pont teljesen másképp látom a játékot. Szerintem nagyon is jó lett.
Ami sztorit illeti, egy rajongónak kötelező ugye. Én nem mondanám annak magam, de ismerem a háttér sztorit és szerintem így is a helyén van.
Nagy kritikával illetted a harcrendszert. Igen más játékokból van összeszedve és véleményem szerint továbbfejlesztve némi plusszal. Valami máshol bevált és jó miért ne alkalmazhatnák máshol.
Irányítás: meglehet gamepad-al kicsit könnyebb, de Én is bill + egérel játszom és egész élvezetes. Egyedüli ami zavaró néha a kameraállás harc közben, mert gyakran nehéz nyomon követni , hogy most hányan is vesznek körül, ki mikor támad.
A megfelelő kombinációkat használva nincs szükség 10 kardcsapásra, hanem elég 3-4, kivétel a Boss-ok.
Lehetséges támadások tömkelegét kaphatjuk meg a játékban előrehaladva, ami szerintem itt-ott elég brutális :)

Hit streak: kis ügyességel, simám kivitelezhetőek, nem szabad engedni hogy eltaláljanak/ hamar fűbe lehet harapni, ha körbeállnak/
Két stílusban is játszhatunk: 1, Durr bele módszer; ilyenkor csak futunk át a pályán és a szembejövű orkokat leöljük, persze nagyobb esélyjel halálozunk el, vagy ügyesebbnek kell lennünk.
2, Lopakodás és levadászás; Nem egy küldetést vittem úgy végig, hogy szép lassan levadásztam a boss-t körülvevő kissebb orkokat, , hogy könnyebb legyen a főnökkel végezni.

Igen, más játékokból vett bevált dolgokból gyúrták össze. Azért van ott újítás is rendesen.
Aki szereti az ilyen stílusú játékokat az nem fog csalódni.
Twitter Chat RSS